ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

Muške najlonke-majlonke

Idem ja na posao prošli tjedan i prolazim pored (pola) plakata, na kojem leži pola golog muškarca  s pitanjem iznad njega "Jesi li dovoljno muško?"
 E sad, teško je znati je li ovaj s plakata dovoljno muško, bitniji dio plakata je tada još falio. U petak u  noći, vraćam se ja izvana, lijepo se naplesala i podružila, kadli preko puta ceste ugledam ja cijeli plakat, leži ono muško na plakatu, opružio duge noge, a na njima najlonke. Prave bež najlonke, kakve ja znam obući na bež suknju, ili crnu, svejedno, nisu sad moje najlonke bitne.
I stojim ja tako pred plakatom, gledam ja u majlonke, gledaju majlonke u mene. Ne znam, ne znam..
Nakon podosta mozganja, ovo sam uspjela zaključiti kao argumente za majlonke:
1. muškarcima je hladno kao što je i meni hladno po zimi, pa će si navući majlonke ispod hlača da im ne bude zima. ovo mi je ok argument
2. ovo je dobro za muškarce koji iz nekog razloga imaju problema s venama, pa će lakše izdurati radni dan na nogama. ok, nije baš neki argument, al ajde
3. možda to današnji metroseksualci nose ispod svojih tijesnih hlača, možda izgledaju obdarenije ako se upakiraju u te majlonke, možda i te majlonke imaju kakav dodatak , čvršće sašiveno područje pa je možda neki tajni push up u pitanju?
4. možda će biciklisti to kupiti, radi aerodinamike?

Ako netko ne zna o čemu pričam, ovaj plakat je u pitanju:

Prvo sam mislila da su majlonke do koljena, pa mi se moj argument o grijanju, nešto poput  futurističkih dugih gaća, činio prihvatljivim. Ali onda sam ugledala gušći dio na njegovim prstima, i moji argumenti su uz glasan pljusak pali u vodi.
A vi, muškarci? Jeste li dovoljno muško? Ili ste dovoljno muško, pa vam majlonke ne trebaju?
Jesmo li kao društvo spremni za kozmetičku i modnu industriju usmjerenu na muškarce, koji će tek početi otkrivati štvo im sve nedostaje u životu, a čega do ovakvih reklama nisu ni bili svjesni?
Hoćemo li jedni drugima posuđivati najlonke ?

1 komentar :

  1. Thankѕ for sharing youг thoughts on glace.

    Regards

    Feel free to suгf to my web site :: just click the up coming web site

    OdgovoriIzbriši

}, 10);