subota, 16. srpnja 2011.

Kuvarica: Tikvični popečKci/ Zucchini

Za ove vruće ljetne dane popečci od tikvice su idealan izbor jer, osim što su vrlo veggy, lako se rade i super su kad odstoje u hladnjaku, pa ih možete jesti i za večeru (ako ste radili ručak, jel). Za ovo jednostavno jelo potrebno je imati tikvicu(ili tikvice), jaja, sol, papar, začine, malo brašna i ulje.
Tikvice izribate, ostavite malo da se ocijede (pol sata, vodu zatim iscijedite). Dodajte jaja, začine, sol, papar, što već želite.             


Kad sve pomiješate (brašna stavite toliko da skupa s jajima tvori smjesu koja će stajati na mjestu na ulju), zagrijte tavu s uljem, i šefarkom grabite manju količinu smjese i stavljajte na ulje.
Stavite nakon pečenja malo na salvetu da se ulje iscijedi
i priložite salatu. Meni je odlična sezonska od luka, rajčice i paprike.
 Bon apetit!

English
This meal is ideal for hot summer days because they're veggy and easy to prepare. You can leave them in the fridge for later, and they still will be delicious.
For this meal you will need zucchini, eggs, salt, pepper, some flour and oil.
After you cut zucchini into small pieces, add eggs, salt, pepper and other spices you like, then add flour, just enough to keep it all together. Mix.
Pour some oil into the pan, and then take a big spoon and put the mash into pan. After a while, take it out and leave it on the paper for a few minutes..
I recommend the season salad (onion, paprika, tomatoes) with it. Bon apetit!

3 komentara :

  1. fino zgleda, al kako li miriše?
    (češka se)

    OdgovoriIzbriši
  2. nego, jesil ti probala tikvicu?

    OdgovoriIzbriši
  3. When ѕomеone writеѕ an parаgraph he/she mаіntaіns the thought of a usег in his/her brаin thаt how a useг сan
    be aωare οf it. Ѕo that's why this post is perfect. Thanks!

    Also visit my page; relevant site
    my page :: sensepil Reviews

    OdgovoriIzbriši

}, 10);