ponedjeljak, 15. kolovoza 2011.

Nedjelja navečer/ Sunday evening

Meni je ljeto u Zagrebu super. Makne se većina nervoznih i prezaposlenih ljudi, dođu turisti, manja je gužva, i uvijek se ima nešto za pogledati.
Sad je na gornjem gradu Ljetno kino Gradec, svaku večer do kraja mjeseca open air kino.
Sinoć sam gledala mađarski film Pustolovi, priču o 3 generacije muškaraca koji pokušavaju svaki svoj život dovesti u red, al ne ide im baš.
Kino je bilo prepuno, noć je bila topla pa sam ja na kraju sjedila na betonu u svom šosu i pokušavala čitati titl kroz neku granu koja je baš tamo odlučila rasti. Ne sjećam se kad sam zadnji put bila na otvorenom kinu i da je bilo tako dobro.

I like summer in Zagreb. Most of the nervous and very busy people leave the town, tourists come, and there is always something to be seen.
We have now an open air cinema on the Upper town, and I went there yesterday to watch a hungarian movie, about a son, a father and a grandfather who are trying to deal with their chaotic lives, not successfully.
It was full of people, the night was warm so I ended up sitting on the floor in my skirt, trying to see the title through the branch. I can't remember last time I've been to an open air cinema, and that it was so good.
Nakon kina, šetnja do Štrosa, koji još uvijek radi. Ja bih si rado jedan ovaj luster odnijela doma.

After the movie we went to Štros, a happening that takes place every summer also near the open air cinema. I like these lustres so much I'm planning to take one home with me.

Nema komentara :

Objavi komentar

}, 10);