nedjelja, 21. kolovoza 2011.

Subota/ Saturday

Danas sam, nakon valjda 20 godina, provela popodne na kupalištu na Korani. Otkad su ga uredili, jako puno ljudi provodi vrijeme tamo. Dan je bio prevruć, i stvarno je godina blizina rijeke. Dovoljno je bilo leći pod krošnju, gledati u sunce, mirisati kreme za sunčanje sa kože i slušati pljuskove vode da se iskopčam i odmah osjetim puno bolje.

Today, after about 20 years, I spent the afternoon at Foginovo, on the river Korana. Since it was renovated, a lot od people spend their time there. The day too hot, so it felt good to be near the river. It was enough just to lay down under the tree, smell the suncream of my skin, and listen to splashes from the river- I felt  better immediately .

Chris, Britanac u hrvatskim vodama.
Chris, a British in croatian water.
Ne bih se ni sjetila Foginovog, jer nekako uvijek idem na Mrežnicu, da Andrea i Chris, koji su došli iz Londona, nisu tamo zadnjih tjedan dana, pa sam im se pridružila (skupa s Irenom).
Navečer je bila svirka u gradu, ispalo je da sviraju Chocolate Nippels (i to dobro). Stajali smo na parkingu i slušali svirku, zamjerka je samo to, što su morali završiti u ponoć.
I još malo šetnje za kraj, taman je bilo normalnih 24 C u jedan u noći.


I wouldn't even remember of going to Foginovo, but Andrea i Chris, who came from London, spent their last few days there, so I came with.
In the evening there was a music in town, Chocolate Niples were playing. One thing to criticize was that they had to finish till 12.
After that, we went for a walk, than, at 1 am, it was finally 24 C.
                                         Andrea i Chris
                                           Andrea, Chris i Irena
Andrea i ja. Ovo je inače jedno veliko prijestolje, kojem nema objašnjenja zašto stoji gdje stoji. Osim za slikanje (usred noći):)
           Andrea and me. I have no explanation why this throne is in the town. Exept for taking pictures (in the middle of the night):)

3 komentara :

  1. Pored svih povijesnih, ta stolica (koja je meni totalno bezveze) je najslikanija znamenitost u karlovačkoj županiji :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Aaa, vidim da se čita transurfing, nema odmora!! ;))

    OdgovoriIzbriši
  3. nema odmora, taj Zeland samo piše nove dijelove:)

    OdgovoriIzbriši

}, 10);