nedjelja, 11. rujna 2011.

Hippodrome

U petak sam s Mihaelom i Hrcom nakon radnog tjedna otišla na kavu na hipodrom. Jest da mi je trebalo vremena doći do njih, izgleda da su u petak svi koji imaju auto, izašli na jednu cestu, nakon 16 h.
Taman se poklopilo da se na hipodromu održavao Balkanski Jumping Championship (ja bih to prevela kao prvenstvo u preponskom skakanju), a ja nikad dotad nisam bila na kavi na hipodromu, pa smo se smjestili na terasu u prvi red, gdje smo guštali u kavi, a ja sam i pljeskala kad je situacija tražila:)
Nije mi jasno zašto je hipodrom bio (polu)prazan, ulaz je bio besplatan, terasa kafića je dobra, pogled je dobar. Pretpostavljam da promocija nije odrađena baš najbolja jer sam u cijelom gradu vidjela samo jedan jumbo plakat, i to pored Bundeka (a to je preko puta hipodroma). Konji su divni, istimareni, repovi dugi i iščetkani, svi se sjaje, a što su gizdavi.. Baš imaju stav "znam da me svi gledate", i cijelo vrijeme dok trče, frkću. Ovako je to izgledalo:

English
On Friday afternoon, after the working week, I went for a coffee with Hrc and Mihaela to the hippodrome. It took me quit some time to get there, because it semed like everyone who own a car was on the road at that time. Since I've never been to a hippodrome, we went there. On Friday there was the Balkan Jumping Championship, so I could have my coffee on the terasse, in the first rowe, with a great view. I like horses, and these looked so good. They were groomed, shiny, and their tails looked so nice. And their behavior- they acted like they know everyone's watching. I don't know why almost noone was there, I suppose the promotion wasn't strong enough (I saw only one commercial in the whole town). I had great time, and was applauding when needed.
Eniways, this is how it looked like.

2 komentara :

  1. Joj, ti konjički sportovi su mi tak nobl! ;))

    OdgovoriIzbriši
  2. daaaa, došlo mi je da si stavim neki šešir na glavu:))

    OdgovoriIzbriši

}, 10);