subota, 5. studenoga 2011.

Cvjetni trg/ Cvjetni square

Danas popodne prošetala sam centrom, godila mi je šetnja po ovom toplom danu. Grad je bio prepun ljudi, svjetla su se palila mada je bio dan, parkovi su bili puni. A na Cvjetnom trgu naišla sam konja/pasa/slona u cvijeću, mali podsjetnik na obnovu Cvjetnog koja je pala u zaborav zadnjih 10 godina.


Today afternoon I took a walk through the centre, it felt good walking in a such a warm day. The town wass crowded, lights were already on although it was still day, parks were full with people. Walking through the Cvjetno square, I stumled upon a dog/horse/maybe eleffant in flowers, a little reminder of Cvjetno square restauration that seems to be forgotten last 10 years.

 Jednom davno, kad sam tek došla u ovaj grad, Cvjetni trg bio je prepoznatljiv baš po cvijeću i njegovim prodavačima. Danas je cvijeće u kutku, ostalo je asfaltirano i služi kao predvorje velikim trgovačkim dućanima.

Once upon a time, when I just came to this town, Cvjetno square was recognizable by flowers and people selling it. Today flowers are put in the corner, everything else is asphalted and it looks like a lounge to big stores nearby.

Nema komentara :

Objavi komentar

}, 10);