nedjelja, 13. studenoga 2011.

Kuvarica: Jabučni žličnjaci!

Sad kako je napokon zahladilo, dođe mi često da nešto složim za pregristi.
Na putu s posla naišla sam na štand gdje su se prodavale domaće jabuke, pa sam uzela vrećicu, i smišljala što bih mogla..ali nije mi se dalo komplicirati.
Jabuke izribate, dodate brašna, jedno jaje, šećera, vanilin šećera i malo praška za pecivo, pomiješate, oblikujete žlicom žličnjake na zagrijanoj tavi i ulju, i pustite par minuta da se peku, okrenete, stavite na papir da se višak ulja upije. Zaista nije neka mudrost, a jako je fino uz čaj ili vino (i rimuje se ;) )

2 komentara :

  1. ja to znam pod nazivom jabuke u šlafroku :)

    OdgovoriIzbriši
  2. tvoje jabuke u šlafroku bome bolje zvuče:))

    OdgovoriIzbriši

}, 10);