petak, 9. prosinca 2011.

Što obući na posao?/ What to wear to work?


 Danas sam bila u crno bijelom svijetu. Standardno, pojma nisam imala što obući, i na kraju kocka je pala na crni pulover i i crni kratki vuneni šos. Zatim sam se sjetila tajica koje sam prošlu zimu kupila za 9 kn u New Yorkeru. Nisam imala više vremena za kićenje, pa sam uzela male naušnice matrjoške, dar iz Rusije s ljubavlju :) 
Stavila crveni ruž i to je to. E sad, znam da ovo izgleda zaista crno. Stvar je u tome što je u startu tu još bio divni srebrni čipkasti šal, tanki i prelijep. Ja se sjećam da sam ga stavila na sebe prije ulaska u auto, ali nakon dolaska na posao više ga nije bilo. Pregledala sam sve, sebe, torbu, jaknu, uredsku vješalicu, otišla nazad do auta, gledala po cesti, gledala u auto, gledala u gepek(!). Moj šal očito nije htio sudjelovati u ovom slikanju. Nemam pojma di je.
Čizme su stare, više od 6 godina, ali toliko su dobre da sam prošlu jesen dala promijeniti đonove da izdrže još par zima.  Kupila sam ih dok još nagužvane čizme nisu bile in, mene su podsjetile u to vrijeme na čizme u '80-tima.
Ako ste ikad pokušali slikati se s fotićem na remote, vjerovatno znate koliko je to zabano. Nevjerovatno u kakvim pozama vas uslika dok mislite da stojite sasvim normalno. Hvala Bogu na mogućnosti brisanja slika.


Today I've lived in a black&white world. As usual, I had no idea what to wear, so, at the end, I took my black pullover and a black wollen skirt, found my tights I bought last winter and my old winter boots I like so much.
Earrings are matrjoskas, from Russia with love:)
I've put my red lipstick, and that was it. Although, at the beginning, I also had a beautiful lace gray scarf. I remember I had it when I was leaving appartement, I remember it was with me in the car, but since I got to the office, there was no trace. I've checked myself, my bag, my jacket, I went back to the car, watched around, looked in the car, but, my scarf wasn't there. I assume it wasn't into shooting. I have no idea where it is.
Winter boots are 6 years old, last winter I had them renovated, so I'll have them for a few more years. If you ever tried to take a picture with your remote camera, you know then how interesting you can turn out in the pictures. Amazing, what a milisecond can make out of the picture.

Nema komentara :

Objavi komentar

}, 10);