četvrtak, 5. siječnja 2012.

Što obući na posao/ What to wear to work

Danas je bilo relativno toplo, a s obzirom da u mojoj firmi dosta griju, red je došao na crvenu ljetnu haljinu kratkih rukava, tajice i ovu vestu. Ova vesta ima čudnovati oblik, kad ju obučem visi mi sa svake strane, ali se lijepo veže u čvor. Kad ju raširim, izgledam ko šišmiš, ali to s čvorom baš ok izgleda, i ide na sve. Jako je meka i tanka, a kupila sam ju za 9 kn. Naime, u New Yorkeru znaju imati jednu stalažu gdje prodaju artikle po cijeni od 9 kn. Prošle godine tako sam kupila karirane tanke tajice za istu cifru. Trenutno mi je ta vesta najnošeniji komad garderobe. Na početku dana imala sam crno nalakirane nokte, ali imala sam ranojutarnja događanja o čemu ću podrobnije u zasebnom postu, priča o laku to zaslužuje.


It was pretty warm today, and the heating where I work is quite strong, so it was the turn for my red summer dress with short sleeves. I wear black leggings and this cardigan I bought recently for only 9 kn. This cardigan is great, it is soft and big and when I spread it I look like a bat, but when I make a knit it looks good and stylish.
I had my new black nail polish as accesories, but some things happened so I ended up without it, and the explanation deserves a post of its own.

Nema komentara :

Objavi komentar

}, 10);