srijeda, 22. veljače 2012.

Što obući na posao/ What to wear to work

Jutros, nakon više od dva tjedna, sunce je udarilo u prozore. Ok, rolete jesu bile spuštene, ali kada sam ih napokon digla, dočekalo me ovo. Sunce koje blješti u stan. Ovo je slikano oko 7 ujutro. Nakon više od 15 dana prestala sam nositi 4 sloja odjeće na posao, i obukla košulju i šos iznad koljena. S obzirom da se u mom uredu ponašaju kao da smo u inkubatoru, košulja i potkošulja zaista su bile dovoljne.
Ova košulja je divna, našla sam je na sniženju za 29 kn, a zaljubila sam se u dugačke rukave. Svileni šal je poklon iz Indije, već sam ga nosila ovdje . Trebalo mi je nešto žarke boje da se napokon trgnem iz zimskog sivila.


This morning, after more then 2 weeks, the sun hit the windows. These pictures were taken at 7 AM. After more then 15 days I didn't take four layers of clothes to work. Instead, I needed some bright colours, so I chose this beatiful shirt with really long sleeves and the silk scarf I got from India. And since my office colleagues like to heat up the temperature as if we work in an incubator, this shirt was warm enough.

2 komentara :

}, 10);