ponedjeljak, 9. travnja 2012.

Ponedjeljak/ Monday

Prvo, sretan Uskrs svima koji ga slave. Uzela sam godišnji i dobila 4 neradna dana, pa sam zbrisala malo iz Zagreba. Makar sam ponijela laptop, nisam ga ni izvadila iz njegove torbe. Kiša je padala stalno, puhalo je i bilo je hladno, ali družila sam se puno, jela puno, uspjela sam vidjeti skoro sve ljude ( osim tebe, Srle :) )
Danas je osvanuo divan sunčan dan, i temperatura od 4C, i mada je bilo hladno, odjurila sam na dogovorenu šetnju. Nebo je bilo intenzivno plavo, ja sam na sebi imala sve što sam ponijela od odjeće, čak i šal.
Otišli smo u šetnju do životinjske farme, koja iz nekog razloga više ne drži mnoštvo životinja kao prije, nego konje, ponije i magarce.


First of all, I wish you a happy Easter, if you are celebrating it.
I took a vacation and had 4 days off, so I packed my bags and went outside of Zagreb. I did bring my laptop, but didn't even took it from the bag for 4 days. The weather was cold, it rained most of the time, it was windy but I am satisfied. I ate a lot, met dear friends and slept a lot, too.
Today it was a lovely, sunny day. It was cold, so I had many layers, wearing everything I brought with.
We went for a walk to an animal farm, although they don't keep many animals any more there, only horses, ponies and donkeys.
                               magarci su bili apsolutno nezainteresirani za fotošooting/
                                     donkeys weren't interested in photoshooting at all
   kad je vidio da obraćam pažnju na njega, prvo je kleknuo, a zatim se bacio na leđa i valjao se s boka na bok/
  when the horse saw I was paying attention to him, he first kneed and then started rolling over
Baš sam imala lijep ponedjeljak. Sve je bilo zeleno, ptice su vrištale u granama a oblaci su plovili. Nadam se da je i vama vikend bio ugodan.

I had a really good Monday. Everything was green, birds were screaming in the trees and the clouds were flying above. I hope you had a pleasant weekend too.

3 komentara :

  1. kakav laptop kraj tolike ljepote??? sretan ti Uskrs! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretan Uskrs! Vikend je bio tako hladan da mi nismo nikud mrdali, baš bezveze. Čim neko sunce zagrije idem se skitati :)

    OdgovoriIzbriši

}, 10);