utorak, 10. travnja 2012.

Shoeporn

Već neko vrijeme tražim si ljetne platforme, ovako nešto. Imam dva para ljetnih cipela na punu petu, i jako sam zadovoljna, udobne su, noga lijepo izgleda u njima. Kako je đon podebljan cijelom dužinom, sama peta nije previsoka. I tako, prije par tjedana, ušla sam u X Nation, ili ono što je nekada bilo X Nation, a sada je privremeni outlet. Što god to značilo. Uglavnom, u privremenom outletu ove ljepotice su stajale, malo smo se gledale iz daljine, a onda sam ih odnijela doma. 79 kuna. Ako ste blizu Zagreba, samo da znate, sva im je roba jako snižena. Druga stvar je da većina sniženih stvari i nije baš nešto, to jest meni je nepoznata forma kojoj su stremili dizajneri dok su krojili.

For some time I have been looking for such wedges. I have a few pairs already and have been really satisfied with them. And so, few weeks ago, I entered X Nation, a croatian fashion store with everything on sale.
I saw them, looked them for a while, and then brought them home. They're great. Very cheap, ca. 10 EUR.
I'm prepared for the summer!


Broj komentara: 5 :

  1. Baš su slatke, sad moraš neki fotosešn u njima :)

    OdgovoriIzbriši
  2. jako mi se sviđaju! x nation me povremeno doista zbuni svojim krojevima. čini mi se kao da su neke od kreacija ispale iz torbe ekscentričnog dizajnera s picassovim viđenjem svijeta koji je k tomu pod utjecajem opojnih sredstava.

    OdgovoriIzbriši

}, 10);