nedjelja, 14. listopada 2012.

Utopljene čili papričice

Dvije stvari za pomoć kroz sivu vlažnu jesen:
1. utopljene čili papričice u maslinovom ulju
2. pelud

1. utopljene papričice dat će maslinovom ulju dodatnu draž, i malo će vam biti toplije dok ga budete jesli


 2. ja sam za pelud mislila, kad bih čula da se o njoj govori, da je to ona pelud s cvijeća. Objašnjeno mi je da nije, da je to ono čime pčele pune košnicu, i da je jako, jako zdravo.
Izgleda ko vegeta koja je stajala na vlazi, okrupnjena, žućkasta. Nisam još probala, tek jučer sam dobila. Jel tko možda koristi pelud, dajte mi kakav prijedlog kako ga koristit?!
Uz ovakvu zaštitu, ja sam za jesen spremna!

2 komentara :

  1. Those chiles are a fantastic idea! A little spice always helps on cold days. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja sam mislila da je pelud ono s cvijeća! Kad saznaš za što ovo služi, piši blog, i mene zanima :) Čili ostavljam dragom, on kao da je mađar, sve ljuto voli :D

    OdgovoriIzbriši

}, 10);