utorak, 5. ožujka 2013.

Shoeporn
Postoji priča uz ove cipele.
Zadnjih par tjedana provela sam u potrazi za jednim lijekom koji uzimam, a koji su odlučili ne prodavati više na našem tržištu. Jako zabavna priča, u kojoj sam određenu količinu živaca potrošila obilazeći ljekarne po Zagrebu, da bi mi u svakoj rekli da lijeka više nema, da ga neće uskoro ni imati, i vrhunac, da su čuli da ga ne budu više ni prodavali u Hrvatskoj. Najbliže tržište je Mađarska. Nakon što sam jedan dan sjela na telefon i krenula zvati sve ljekarne koje imaju telefon, ispalo je da jedna ljekarna ima još cijela 2 komada. Nakon posla, otišla sam tamo i uzela taj jedan komad (ne može se uzeti odmah dva, jer ide na privatni recept, samo jedan komad). Napokon, moj, u mojoj torbi.
I išla sam do auta i shvatila koliko sam umorna od sve te strke, i baš mi je trebalo nešto da me oraspoloži.

I kako to već bude, taman sam prolazila pored Alda, a cijeli izlog je bio izlijepljen natpisima "Sniženje! Sale! Saldi!" i šta ću, morala sam ući.
Ovakve cipele na platformu gledam već neko vrijeme, ali dosta njih sam vratila na policu jer su loše lijepljene ( Deichmann se tu pokazao lošim).
Ove su dobre. Visoke su ali nisu strme, udobne su i meke (za sada). Kakvi ste vi s platformama, nosite li ih?There is a story behind these shoes.
Last few weeks I spent searching for a drug I've been using, and couldn't find it in any drugstore in town. It turned out, this drug was supposed not to be distributed here. The closest country with it will be Hungary.
It was a funny game, calling and asking all pharmacies in town if maybe they have or will be having the drug.
Finally, one day after hours spent on the phone calling every drugstore that has a phone, I've found one.
And so, after work, I went there and bought myself my precious pills.

While I was going back to my car, I realized how tired I am, and in need of something to lift me up. Right about then I walked by an Aldo store, they had a sale, and I had to enter.
I've bought these wedges and like them a lot.
I was looking for something similar for a while now, but couldn't find anything good.

And now they're mine :)
They are comfortable, although the heels are quit high, but it is not hard to walk in them.

Broj komentara: 16 :

 1. ahhh bas su lijepe, ali stvarno, bas volim te na punu petu =D

  OdgovoriIzbriši
 2. Visoke, a udobne. Zbog toga se i meni sviđaju. Nanosat ćeš se ti njih. Vidjet ćeš :))

  OdgovoriIzbriši
 3. Baš su lijepe, ja jako volim obuću na punu petu, nisu teške za nositi :D

  OdgovoriIzbriši
 4. Baš su slatke :) Ja ne nosim pete jer me noge ubijaju u njima al ove su baš kjut. I grr za ljekarne i ne nabavljanje lijeka koji očigledno ljudima treba -.-'

  OdgovoriIzbriši
 5. cipele su super. ali tko je jos vidio depilirat noge zimi? molim novi post na tu temu, radni naslov "urbane amazonke" :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hahahah :D bogmeć :D super su cipke. takve crne nosi claire stalno u modernoj obitelji :D

   Izbriši
  2. ahaha, odlična ideja! :)

   Izbriši
 6. eh, mi žene... i naše cipele... :) i ja se volim nagraditi tu tamo s ponekim parom, možda ponekad malo i prečesto... ;) ove su jeko lijepe.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. mda, to nagrađivanje..svjesna sam ali ne smatram da je problem ;)

   Izbriši
 7. Ajmeeee - odlične suuuuuu!!! LOVE THEM!!!

  OdgovoriIzbriši
 8. Imam jedne gležnjače platforme za zimu iz New Yorkera, dušu dale ovu zimu, doslovno se ne skidam iz njih :) Trenutno tražim tenisice na petu, nekako mi taj trend ulazi pod kožu i obične crne stiletto štiklice na lagani špic, iako sada kada sam vidjela tvoj ulov možda se i predomislim :)

  OdgovoriIzbriši
 9. uuuu, odlično izgledaju na nogama :D
  ja baš nisam ljubitelj platformi, ali ove su lijepe. zapravo ne volim one koje su obložene onom kao jutom ili čime već :)

  OdgovoriIzbriši

}, 10);