utorak, 26. ožujka 2013.

Shoeporn

Neki dan sam slagala špajzu, u kojoj držim i cipele, i gledala u sve one koje nisu za snijeg i bljuzgu. Sjećate se takvih? Vjerojatno ih i vi imate. Ono što se nosi u one dane kad ima sunca i imate gole noge i mediji nisu prepuni vijesti o snijegu, ko da ćuskije padaju a ne snijeg.
Vidite, ja imam i takvih cipela. Ali moje cipele meni ne vjeruju da će ikad više vidjeti svjetlo dana. Smiju mi se, tvrde da bulaznim. Ne sjećaju se kad su me zadnji put vidjele bez buca.

Ovo nije post o novim cipelama, ali trenutno je situacija takva da je lakše ove cipele staviti na blog nego na vlastitu nogu i hodati okolo, jer kraj je ožujka a jučer je bila mećava.A few days ago I was going through my shoes, the ones not meant for snow and rain. Remember such shoes? You probably have some, too. Shoes worn when there is sun and your legs are bare and the media are not full of snow information.
You see, I have such shoes. But my shoes don't believe me they'll ever see sun again. They laugh at me, they say I'm jokeing.
This is not a post about new shoes. But at the moment it is easier to put them on blog than wearing them outside. It is the end of March, and last two days we had a snow storm.
Ove divne peep toe cipele kupila sam u Deichmannu prije recimo 4 godine. Plišane su, udobne, i nosila sam ih godinama na poslu. U to vrijeme najčešće sam pješačila na posao u nečem ravnom, a ove su čekale u uredskom ormaru. Savršene za uredski posao (ako vam se ovako nešto sviđa, naravno)

These beautiful peep toes I've bought 4 years ago. They're great for office work, if you  like such shoes. There was time when I walked to work in flats, and have peep toes in my office closet, and I would change every morning and walk for 8 hours and my legs weren't tired. I should've bought two pairs.

Broj komentara: 13 :

 1. meni su diiivne, a boja je baš it! ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. kad ćeš do Zg, da šećemo po dućanima? ;)

   Izbriši
 2. Nisu moj stil, al su mi lijepe :)
  Ovo čudo vani opće neću komentirat.

  OdgovoriIzbriši
 3. Cipele su baš prave, damske i potpetica je sasvim pristojna :o)

  OdgovoriIzbriši
 4. Slatke su :) Ja sam jučer obula čizme kad sam išla na balkon spasiti krumpir od doma. Mhm. To je to.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ne želim uopće razgovarati o snijegu koji ne prestaje živjeti oko mene. ko da sam na Grenlandu.

   Izbriši
 5. Meni su se stopala smanjila za dva broja od nošenja ovolikog broja čarapa na nogama :(.
  Cipelice su ti baš krasne.

  OdgovoriIzbriši
 6. A bas sam razmisljala isplati li se kupovati tamo...moram i h obici ovih dana, to je kod nas za sada novo, nismo imali Deichmann do skoro. :) Prelepotice su plave cipelke!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. čuj, Deichmann ima svega. ako mu daš šansu, možeš naći jako dobrih stvari. imaju odličnu kožnu obuću, i čekaj sniženja i profitirat ćeš.

   Izbriši
 7. Perfektne su! Naročito boja, podignu svaku kombinaciju :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Obozavam tu serpa plavu boju, bas je efektna. I ja sam sad snimila neke takve u Deichmanu, samo su bez otvora za prste, i sa vecom stiklom....

  OdgovoriIzbriši

}, 10);