petak, 6. rujna 2013.

Shoeporn


U Massu u Areni je veliko sniženje obuće. Kažu da idu preurediti dućan, pa su spustili cijene. U biti sam išla po sezamovo ulje u Arenu (o tom drugom prilikom), a izašla sam s čizmama.
Prošlu zimu, sjećate se koliko je snijega bilo napadalo? Meni su moje ravne kožne čizme promočile. I cijelo vrijeme sam škicala neke ravne, robusne, tople. U to vrijeme istraživala sam kakvih gojzerica i gojzericama nalik čizama ima, ima krasnih, ali nisu bile najjeftinije. Ali čizme krajem ljeta su isplativije. Marka je Bussola, je li vam možda poznato? Ja sam čula za njih, ali ovo su prve njihove čizme koje imam. Kožne su, futrane, đon je robustan i nadam se da neću klizat po cesti. Kad smo kod futre..primjećujem potrebu za toplijom obućom u zadnjih godinu, dvije..Sjećam se da sam u gimnaziji hodala s martama i samo čarapicama, onim soknama, i gole noge ispod traperica. Recimo da mi se oblačenje odtada promijenilo :)
Uglavnom, ako vam treba što od obuće za jesen ili zimu, možda da posjetite prošećete do Arene? Ne znam ima li Mass još negdje, i vrijede li ista sniženja. Kako stojite s jesenjom obućom, jeste li spremni?
Broj komentara: 6 :

 1. Ajme, i ja bi ih... Tebi definitivno neće biti hladno za noge.. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. super su, bila prošli tjedan ali nisam stigla pretjerano gledati što ima jer sam bila s dečkima, i mislila ovaj tjedan otići sama baš da si kupim neke čizme, ali kako znamo, ukočilo me ovaj tjedan :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Odlične su čizmice, baš mi se sviđaju!

  OdgovoriIzbriši
 4. jako mi se svidjaju, baš bih voljela da mi dobro stoje čizme tog tipa. Na žalost ne. Ali uživat ću u tvojim kombinacijama. I ja sam u potrazi, htjela bih neke crne!

  OdgovoriIzbriši

}, 10);