nedjelja, 9. ožujka 2014.

Dobra hrana/ Good food


Dobro jutro (već je prošla ponoć).
Za vikend vam predlažem krumpir salatu za prilog, a za glavno jelo pečenu hobotnicu, pečenu s krumpirima i mrkvom.

Probajte paziti da hobotnica ne bude pretvrda (predugo u pećnici) i presvježa (premalo). Krumpir se peče oko 40tak minuta, sve skupa daje odličan okus. Dobar tek!


-----------------

Good morning! ( It is passed midnight already)
For this weekends's post I give you a potato salad, and for the main course baked octopus with potato and carrot.
Take care of the time for octopus in the oven: if it is too long, it will be hard to chew, if it is too short, it will be fresh.
Potato takes about 40 minutes.
Bon apetit!

Broj komentara: 10 :

  1. Odgovori
    1. pa jel ima kakav dućan koji ju je možda već upecao za tebe? ;)

      Izbriši
    2. Imma, ima..morski plodovi u obliku zvakace gume..

      Izbriši
  2. Jao! Zašto sam sad ovo morala vidjeti u ove sitne sate :D? Obožavam hobotnicu, kad ju radim na salatu, zna se dogoditi da ju pojedem samo dok ju režem, tako da salatu nekad i ne dočeka... eto koliko ju volim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. evo, potrudit ću se ne postat hobotnice kasno navečer!:)

      Izbriši
  3. ja ležim doma bolesna uz čaj i dvopek, i sad vidim ovo... gladnaaaaaaaaaaa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh, trebamo za ovakve situacije imati protokol: javiš kad si bolesna, pa ja pošaljem goodie bag :)
      ozdravi brzo!

      Izbriši
  4. Obožavam hobotnicu i sve morske plodove. Super ti je ispalo. Drago mi je da se nakon dva dana gladovanja ovako "častiš" :)

    Nebeska

    OdgovoriIzbriši
  5. Nakon što sam otkrila intenzivnu alergiju na ribu izbjegavam sve morske plodove, a ni na sam miris ne reagiram najbolje :) Preskočit ću :)

    OdgovoriIzbriši

}, 10);