srijeda, 9. srpnja 2014.

Toplo- hladna salata/ Good food: Warm- cold salad



Toplo- hladna salata je mješavina dijela koji je termalno obrađen (piletina, kukuruz, tikvice i tjestenina) i dijela koji nije (zelena salata, paprika).
Piletinu ispečete na malo maslinovog ulja, dodate kukuruz pa tikvice, i na to tjesteninu (ova je bezglutenska). Ne kuham tjesteninu posebno, ovako je ekonomično.
U međuvremenu pripremite zelenu salatu i papriku, te zatim sve pomiješajte. Ja sam dodala i svježi bosiljak.
Lako je za pripremu, i odličan odabir za ljetne dane kad vas se najmanje da biti u kuhinji.
Priprema traje pol sata. Dobar tek!


******
This warm- cold salad is ideal for hot summer days when you have more fun things to do then to spend your time in the kitchen.
The warm part includes chicken, corn, zucchini and pasta, while the cold part is paprika and lettuce.
Bake chicken on some warm olive oil, add corn and zucchini, and then add pasta directly to it. It is more economic this ways. In the meantime, chop lettuce and paprika, and mix it all together and add some basil if you have.

It takes about half an hour to prepare this meal. Bon apetit!

4 komentara :

  1. Ooooooooooooooo da! Brzo gotovo a fino! Ja još dodam i svježi sir. Ama ama :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Glaaaadna. 2 i po iza ponoci... :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Obozavam salate svih vrsta, pogotovo ljeti! Ova mi ide na to cook listu! ;)

    OdgovoriIzbriši

}, 10);