petak, 17. ožujka 2017.

Što obući na posao?/ What to wear to work?

Čim je sunce krenulo sijati svaki dan, imam više volje za pisanje bloga:)
A i za uslikavanje.
Kako je jutros bilo lijepo vrijeme, mogla sam se poslikati bez kaputa i dovoljno je svjetla da se vidi što nosim.
A nosim Benettonovu bluzu ( nosila sam ju već i ovdje), koja je divne tamnozelene boje, s vrpcom oko vrata koja se veže, i okruglim dugmićima na rukavima. Uz bluzu, nosim plisiranu tartan kratku suknju, crne grilonke i preudobne zatvorene tamaris cipele. Izlazim iz čizama!

Cipele sam kupila prije godinu i nešto, naprijed su zatvorenije od klasičnih cipela, ali to je valjda najudobniji par koji imam, kao da po oblacima hodam. Iz profila (ne vidi se ti na slikama) malo podsjećaju na kaubojske čizme, i baš zbog toga mi se jako sviđaju.


Od nakita odabrala sam zlato. Kako bluza ima tu ukrasnu vrpcu, ne nosim uz nju nikakav krupan nakit, ogrlice ni broševe. Ovo su dvije zklatne ogrlice na slici koje sam dobila kad sam bila mala, jedna je debljine vrha igle, a druga mrvu deblja, s malom kornjačom privjeskom, sve davni darovi. Drago mi je da sam svu tu zlatninu sačuvala kroz desetljeća kad mi zlato nije bilo u primisli za nositi. Osim ogrlica, nosim zlatnu krutu narukvicu.
As soon the sun started shining day after day, I have more and more will to write here on my blog :)
It is also much easier making photos, with enough sunlight.

Here I'm wearing dark green Benetton blouse with a bow, and a black pleated short skirt.
I've decided to wear gold jewelry with it: two small necklaces and a tiny turtle pendant. One solid gold bracelet. I'm glad I didn't got rid off all golden things in period when I never thought about wearing such accessories again.


2 komentara :

}, 10);