subota, 29. travnja 2017.

Što obući na posao?/ What to wear to work?

Evo još jedna kombinacija sa sakoom, nakon prošlotjedne, samo je drugi sako u pitanju.
Ovo je kombinacija starog i novog. Hlače su nove, uskih nogavica, 7/8 dužine, tamnoplave.
Našla sam ih u H&M ovo proljeće i uzela nekoliko, u raznim bojama. Visokog su struka i cif je na boku, i upakira me i ne sječe trbuh i ne vidi se špek (ako imate špek na trbuhu, jel). Mislim da se slažu s puno stvari i biti će dobre za cijeli topli period koji dolazi.
S druge strane, sako je kupljen u shs dućanu ima tome 7,8 godina. Svijetložut je sa tankim, zlatnim crtama i dugo nisam znala na što da ga nosim, ali nisam imala volje riješiti ga se.


Balerinke su platnene, Borovo, a torba je kupljena na modnom buvljaku koji je održala jedna moja prija.
Majica je crna, bez rukava, malo duža, i povrh zlatni lanac.


Today I'm showing another outfit for work containing a blazer. This time I'm combining something old and something new, having a quite old blazer and a quite new slacks.

The blazer was bought in a second hand store many years ago, and for a very long time I didn't know how to wear it, but had no will to give it away. It is light yellow with tiny thin golden lines.

These slacks I've found recently in H&M and bought a few in different colours. They fit well, I'm satisfied how my legs look in them, it has a high waist and it doesn't cut my belly in half.

I'm wearing flats and sleeveless black t shirt, and a long golden necklace.

2 komentara :

  1. ovo mi je jako profinjeno i lijepo. Crna kombinacija i svijetli sako su uvijek dobar izbor.

    OdgovoriIzbriši

}, 10);