srijeda, 21. lipnja 2017.

Što obući na posao?/ What to wear to work?

Prvi dan ljeta! Kod mene je veličanstven pljusak upravo sada. Nadam se da će donijeti malo svježine, jutrošnja kiša ništa nije napravila.

Što se tiče outfita, dugo vremena nisam kombinrala crveno i rozo jer sam mislila da se ne slažu. Na kraju, ispalo je da mi se sviđa kad ih sparim.
Na sebi nosim crvenu Orsay suknju s laganim faldama, i prugastu crveno bijelu majicu, te pašminu i roze balerinke. Pašmine, šalovi i marame su mi odlična stvar kad nemam vremena ili volje kombinirati nakit dok se spremam za posao, a želim imati nešto na sebi (plus, pašminom se mogu zaogrnuti kad je ipak hladnije na poslu nego sam mislila da će biti).
Ako imate produženi neradni vikend, odmorite se i guštajte. Ako ipak radite sutra ili/i za vikend, u istom smo problemu :)
Radili ili ne radili, čuvajte se pljuskova ovih dana!It is the first day of summer, and right now we're having thunders and downpour. I really hope it will freshen up the air a bit.

Here I'm wearing an Orsay red pleated skirt with striped red and white t shirt, with pink flats and a pashmina.
For a long time I didn't wear pink and red together, because I found the colours didn't look good together. Well, things have changed and now I combine red and pink and think they look great together.
Pashmina, shawls and scarves are great for days when there's no time nor will to find and put jewelry, and when I still want to have some kind of accessorize.
Also, I can always wrap myself into it if it is colder at work, then I thought it will be.

If you're having a long weekend, enjoy it! In case you working tomorrow or even weekend, I totally understand you.
Either way, beware of thunder storms and downpours!


3 komentara :

  1. meni je ova kombinacija divna...haljinica, majica, cipelice, marama..baš se sve lijepo uklopilo.
    Kod nas se isto oblači, držim fige za kišu, u Mostaru su od početka mjeseca nesnosne vrućine.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakav divan žiri ste vas dvije! :)

    OdgovoriIzbriši

}, 10);