srijeda, 13. prosinca 2017.

Životni./ Life lately.


Zanimljivo je koliko boja ima u sivoj jeseni.
Makar prevladava sivo i smeđe jer je većina oko mene blato, super mi je kad je nebo u ovakvim bojama.


Funny thing: autumn in December is usually grey and brown, with so much mud around me. I like when the sky surprises me with such beautiful colours.

Iskoristila sam rođendanski bon koji sam dobila za Müller (još moram iskoristiti i jedan za MAC),
i kupila odmah tri mat tekuća ruža. Nisam znala što uzeti za taj bon, kao, imam sve, i zaista ništa ne kupujem za vrijeme svog shopping bana.
Dugo razmišljam o mat ružu, i kako su ovi bili na sniženju, uzela sam ravno tri. Ako vam se čini da su slični- naravno da nisu!
Taman su dovoljno žarki za jesen i zimu, fino se daju razmazati i mooožda treba biti mrvu preciznija s nanošenjem na  gornju usnu, jer sam ponekad na korak do toga da izgledam oštro i zločesto, ko zle žene u crtićima, ali mislim da će praksa ili bolimebriga to odraditi uskoro.
Sviđa i se kako stoje na meni, ne miču se i postojani su relativno dugo (satima). Uzela sam nijasne fuksije, narančaste i crvene.


I've received a birthday gift card for M'uller store, and at first I had no idea what to purchase, but in the end I've decided to go for matte lipsticks. And since they were on sale, I took three!
they're bright enough just for dark winter and autumn days, and stay on the lips long enough (hours).
I might have to learn how to apply it better but it is just matter of moment to apply it without even looking in the mirror! :)
If you're thinking now they are the same nuance- you're wrong! They are fuchsia, orange and red!
Outfit postovi su silom prilika stavljeni na hold, ali nije da se ne slikam, ovako, polovično :)
Panama Jack broje sad već 4. godinu i udobne su kao i prvog dana, samo se vidi da nisu najnovije, ali mi zapravo izgledaj još bolje, ovako malo iznošene.
Dugo dugo vremena mi je kombiniranje sive i crno bilo nezamislivo. Ne znam koji se klik u glavi desilo, sad mi eto paše i nosim ih ko da su jedine dvije boje koje imam u ormaru.

E da, kombiniranje dezena. Volim boje i nikad mi nije bio problem nositi par boja, al trenutno mi je milo nositi dezene koji se sljubljuju (barem se menI sljubljuju!). U ovom slučaju, točkasto/ borići- cvjetići- tragovi čudnovate ptice, te točkasto- prugasto.

Outfit post are on hold at the moment, but this doesn't mean I don't take at least half- portrays.
For years I found gray and brown to be a combination I would never wear. I don't know what happened, I find it very appealing and good looking and wear these two colours together very often.

And besides gray and brown, I enjoy wearing dots and stripes together, as well as dots and flowers/pines/  a strange bird's prints. Why not, right?

Broj komentara: 6 :

 1. Predivne nijanse neba. Tako nešto nisam nikada vidjela. Kod mene uvijek sve nešto narančasto hehe
  Ruževe sam komentirala tip top <3 A kombinaciji dezena se ne mogu nadiviti kako sve to dobro izgleda. Da samo znaš kako bi ti pola ormara ukrala :D Pod hitno moram se liječiti nekim šopingom i kupovinom nečeg crno-bijelog točkastoga i prugastoga. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala!
   Ja kako sam u shopping banu kombiniram sad svašta, i zapravo sam zadovoljna spajanjem.
   Ja mislim da bi šoping trebalo prepisivat ko terapiju! ;)

   Izbriši
 2. I ja sam bila u nekoj vrsti shopping bana silom prilika jer sam dugo bila u bolnici, ali inače mislim da je to odličan način da stvarno istražimo svoj odmar. Kada ne kupujemo ništa novo, učimo se kombinirati stvari koje imamo na novi način.

  Kombinacija sive i crne je super. Sviđaju mi se i ruževi.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! slažem se, prisiljeni smo više kombinirati i koristiti što imamo.
   Sretni blagdani, baš si falila na ovim prostorima!

   Izbriši

}, 10);