ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

Trinitae sapun./ Trinitae luxury soap


 Nisam dugo pisala o kozmetici, i red je da prijavim što novo koristim.
Trinitae sapun s jojobom i blatom Mrtvog mora dobila sam na dar. Prvo ga nisam stizala probati jer sam se selila i sve je bilo spakirano negdje, ali onda sam ga jedan dan uzela i ispalo je da je odličan.

Ne znam čime čistite lice i koji su vaši rituali; ja sam po tom pitanju prilično jednostavna. Nakon skidanja šminke vlažnom maramicom, operem lice gelom za umivanje.  Trinitae sapun sam uključila u svoje rituale pranja lica, i sad jednom do dvaput tjedno operem lice njime. Koža lica nakon njega je škripavo čista, nema potrebe za prati ponovno, ništa ne ostaje nakon njega. Miris nije intenzivan, ne nadražuje, oči ne peku, i ne moram brinuti hoće li mi kap sapunice slučajno uči u oči (mada pazim).

Nakon pranja uvijek bogato nahranim kožu, no to radim uvijek.
Moram naglasiti da je ovo jedan od rijetkih sapuna od kojeg mi lice poslije nije zategnuto- znate onaj osjećaj kad odmah morate staviti nešto na kožu da prestane zatezati. Ovdje to ga nema. Koristim ga 4 mjeseca i jako sam zadovoljna. Lice mi se pročistilo i uvijek nakon pranja imam dojam da sam uklonila sivi sloj smoga i zime sa sebe :) ( dojam, rekla sam :) ) Koža blista.

Ono što mi se također sviđa je i to da nema dodanih sintetičkih mirisa i nije testirano na životinjama.

Čime vi perete lice? Koliko vam je bitno je li testirano na životinjama i smeta li vas dodani mirisi na takvim proizvodima?

It's been a while since I last wrote about cosmetics, and I think it is time to show you one new thing I use for my face.

Trinitae soap with Dead sea mud and jojoba oil was a gift, and at first I didn't use it while I was moving out. All my things were packed in boxes and I didn't know where it is. Finally, I found it and started using it once or twice a week.

My skin feels so clean afterwards. I really don't use much of cleaning stuff for face; only make up tissues and a wash gel. I've started using this soap as a kind of an added care.
The good thing is my eyes don't hurt and my skin doesn't feel itchy nor painful.
Also, the good thing is this product was not tested on animals and has no synthetic fragrance added.

What's your opinion on face cleaning products? Do you have an opinion on animal testing for such products?

4 komentara :

 1. Ovaj Trinatea sapun se čini odličan, sastojci su mu super, a lijepo je i da čisti kožu bez da zateže. Čula sam da je jojoba ulje jako dobro za kožu. Ja na licu trenutno koristim Avon tonik za čišćenje kože, ali nije mi nešto, a znam oprati i lice sapunom. Prirodni proizvodi kod mene obično imaju prednost, ne volim jake mirise pogotovo ako su kemija.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mene jaki mirisi baš baš odbijau. Od gela za tuširanje do krema. kupila sam Himalaya kremu i nisam vidjela da sam uzela neku zimsku verziju, s nekom trešnjom. Namažem se neki dan, sva si smrdim. Onda sam krenula gledati sastojke ;) Ne znam zašto su to napravili.
   Ovaj sapun je divan. Preporučam, ako budeš u prilici.

   Izbriši
 2. Kruti sapun nisam upotrebila duze od 10 godina :) Konjak sundjer i povremeno Alverde umivalica i meni dovoljno :) Jako su mi bitni mirisi u kozmetici i maksimalno ih izbegavam

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jelda? tko bi rekao da ću i ja sapun stavljati na lice :D
   Mirisi znaju biti toliko umjetni i nasilni da me odbiju od upotrebe proizvoda. Ne kužim zašto ga dodaju.
   A možda postoji klijentela kojoj paše...

   Izbriši

}, 10);