nedjelja, 1. srpnja 2018.

Kako mirišite ljeti?/ How do you smell in summer?Nosite li parfeme ljeti? Ili toaletnu vodu?
Imala sam period od više od godinu dana da mi je smetalo stavljati parfeme na kožu, ali sad mi opet paše i počela sam s dolaskom ljeta koristiti toaletne vode.
s. Oliver koristim već godinama, dio je dar a dio sam sama otkrila. Pašu mi njihovi mirisi, valjda zato jer nisu preslatki ni presvježi. Ni preteški.
U rotaciji s njima ide i Kiss, koji ide i ljeti i zimi, dovoljno je lagan, a novootkrivene su toaletne vode Byblos, Luna i Sole (trenutno mi je Luna bolja).  Sole će doći na red malo kasnije:)
Kakvi ste vi s mirisima u ljeti? Smetaju li vas ili imate svoje favorite? Koje biste preporučili?

Imate li uopće različite mirise za ljeto i zimu? Meni su moji zimski preteški za druga godišnja doba, pa ih čuvam samo za hladno, sivo  vrijeme.
Do you wear perfumes or eau de perfume in the summer?
For more then a year I've had a period where I didn't like the smell of perfumes on my skin, and wore barely one.
Things have changed and now I enjoy having a good smell on my skin.
My winter perfumes are too heavy for hot days, so for this time of year I have "summer ones".

Some of them are old, some are gift, and some new I've discovered only recently ( Byblos Sole and Luna).
s. Oliver perfumes somehow became my go to place when I search for a good smell for the summer. They're not too sweet nor to heavy.


Kiss is also light enough, and  Luna (and Sole) are new and a great discovery, where Luna is used everyday and Sole will come to it a bit later.

What about you? Do you wear any perfumes in the summer, or at all? Do you have different smells during the year? Do you have a one to recommend?

Broj komentara: 10 :

 1. Kenzo Flower..nosim ga ljeti, nosim ga zimi..ja bolju zamjenu još nisam pronašla! eeeeeeventualno nekada one jeftinije parfeme iz zare, ali samo zato što me taj jedan koji kupujem podsjeća na kenzo flower...
  I na prvoj godini faksa sam dobila jedan parfem za kojega mi je skoro svaja druga osoba koja je stala kraj mene rekla da je baš dobar, ali cimerica mi ga razbila i ja više nemam pojma kako se zvao! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meno je Kenyo Flower super na drugim ljudima :)
   Ja sam na prvoj godini faxa kupila All About Eve. Divan mi je bio i kupovala sam ga par godina. Valjda sam ga iznosila za ostatak života jer sad ga više ne mogu zamisliti na sebi.

   Izbriši
 2. Amazing products, dear, so nice and interesting post!

  OdgovoriIzbriši
 3. Ljeti najradije nosim njeznije i laganije toaletne vode kao sto su Loccitane Verbenu i Cherry blossom, odnosno Acqua Colonia verbena & ginger i Elizabeth Arden - Green tea & cherry blossom.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Čula sam da su fini, nježni mirisi za ljeto. Je li Verbena jača od ostalih? Imam Loccitaneov parfem koji koristim zimi, imam dojam da su im svi parfemi jaki.

   Izbriši
  2. Nije jaca. Ja imam dojam da su im svi lagani i kratko mirisu 🤔

   Izbriši
 4. Pa da imam neke parfeme koje nosim samo zimi, a ljeti ponekad na parfem i zaboravim. Ove godine sam najviše nosila jedan parfem koji sam dobila od muža, lokalne proizvodnje, nije markiran i taj mi se sviđa više od svih koje sam imala dosad. Inači mi dosta pašu i Avonovi parfemi, oni rade imitacije poznatih parfema koje mi se sviđaju i više od markiranih, možda jer su blaži. Mislim da nisam imala S. Oliver parfem, a zvuči mi kao da bi mi se njihovi mogli sviđati jer volim neku zlatnu sredinu.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ma postoje super mirisi koji uopće nisu poznato ni brendirani. Uzmi k tome da postoje i niche parfemi, koji koštaju i divni su a većina ljudi ih neće skužiti jer nije ovih 20tak najpoznatijih..Treba samo naći ono što ti paše, tak nebitno čije je i otukud je ;)

   Izbriši
 5. Hi, congratulations for Your blog.
  Great publication! Thank You for sharing. :)
  Let me shear with You, our products. We offer Sanitary ware, Faucets, Monoblock fittings, Bathroom heating, PROMO kits for bathroom
  Be Welcome to visit and take a look at our shop.
  Regards!

  OdgovoriIzbriši

}, 10);