četvrtak, 16. svibnja 2019.

Što obući na posao?/ What to wear to work?

Dobar dan svima. Znam da je jesen u svibnju i znam da je većini dosta toga da loži doma ili ima upaljene radijatore i ako ste uzeli godišnji u petom mjesecu, zeznuli ste se.

Probala sam se slikati puno puta da ulovim ovu odjeću, ali kod mene je bilo oblačno s kišom i natruhom sunca, i bolje od ovog nije išlo.
No, outfit mi se sviđa a nisam se slikala sto godina za blog, pa probajte zanemariti oblačnost na slici.

Ne znam kakvi ste s uzorcima, volite li ih ili vam je to previše. Meni su dobri, volim kombinirati i pruge i točke i svašta nešto, a nedavno sam kupila hlače koje su u dvije nijanse plave + bijelo, no na slikama ispada jedna lijepa crno bijela kombinacija :D

Košulju imam godinama, kao cipele, moje drage udobne tamaris. Nisam htjela obuti nešto crno na ovu kombinaciju jer sam si izgledala preozbiljno.
Kako sam sve više u tome da nosim ono što već imam (hlače su mi trebale), plan je ovdje pisati češće i više se posvetiti nošenju robe koje imam i kako se sve može iskombinirati. Želim pokazati kako uglavnom imamo dovoljno stvari u ormaru, samo se treba sjetiti svega što imamo i znati kako iskombinirati.

Nisam inače tako plava, ali slikala sam glavu na poslu, ispred ogromne lampe pa izgledam zblajhano i s nula šminke.I hope weather where you are is better then weather here. We're having floods, rain, wind and cold temperatures.
It is not easy making a good photo, yes, I'm making excuses for a lousy quality photo above. But, it is really not easy making anything out of the picture when it's cloudy and rainy and/or both all the time.

Today I want to share an outfit with two patterns. I always like mixing patterns. Usually I mix stripes with dots or some other pattern, but today I wore my new trousers with an old blouse, and I think it looks good together.
The trousers are dark blue/blue/white but it looks like black&white- it is not. I didn't want to wear black shoes, somehow I find it too serious with black shoes.

Since I am more oriented towards wearing clothes I have and buying second hand (minus these pants, I needed those), I''l try wear outfits that can show what a woman can have, and wear, and mix to look good in it.

Broj komentara: 5 :

  1. Jako zanimljiva ombinacija, može i za kancelariski oisao, ili za neki drugi, kao što je proizvodnja, lagana je, mda su nam ovi dani prmenjivi.

    https://aandymm.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako mi se sviđa uzorak na ovih hlačama, ovakvi sitni uzorci baš elegantno djeluju, pravi pogodak u kombinaciji sa plavom košuljom. Lijepa kombinacija za posao.

    OdgovoriIzbriši

}, 10);