srijeda, 12. lipnja 2019.

Što obući na posao?/ What to wear to work?Kad sam bolesna, oblačim se najklasičnije moguće, koliko je to klasično u mom slučaju.
Minimum kombiniranja, šminke, nakita, nazovifrizura i onda se trudim izdržati radni dan.
Poslikala sam se prije desetak dana, dok su se još nosili kratki rukavi, ali post izlazi s malo zakašnjenja.

Ovo vrijeme, studeni u svibnju, aktiviralo je neku tešku prehladu, pa imam grlobolju i upalu sinusa i već vidim da se spušta na pluća. To je uobičajen razvoj prehlada kod mene, ali ne volim onaj početni osjećaj bespomoćnosti, kada cijelo tijelo boli, glava boli kao da imam kamenje unutra, i samo bih ležala ispod popluna i da me nitko ništa ne pita. Poznato? Umjesto kreveta, odem na posao, i tamo pokušavam ne dobiti temperaturu. Jel i to poznato? :)

Na ovakve dane, kad nisam za nešto i onda je  još i ovo vrijeme, vrijeme kad sam spremila zimske jakne jer je, pobogu, tri tjedna do ljeta, teško je znati što (sve) obući, jer zaista ne znam hoće li biti poplava na kraju dana, mraz ili će ugrijati da se kuham do večeri.
Ništa od odjeće nije novo.  Tamnoplave hlače 7/8 dužine su napokon došle na red, jer ih nisam mogla naći mjesecima nakon selidbe i spremanja robe. Dobro sam ih spremila :)
Dobre su jer su visokog struka sa cifom na boku, sve upakira i trbuh i bokovi i dupe stoje kako trebaju.
Majica ima leđa od svile, nijansu tamnije, ali nisam uspjela dobro poslikati, jer na kraju dana, dok dođem s posla, već i sunce ode a nije baš da i ima sunca u zadnje vrijeme za neko super slikanje.

Cipele sam kupila prije 4-5 godina u prolazu, frendica je išla u šoping a ja sam vidjela ove i svidjele su mi se. Tamaris radi divote od obuće, kao da hodam po oblaku. Sviđa mi se peta od nekih 5 cm, postalo mi je najudobnije, mada nosim ponekad i više, ali ove su najbolje za voziti.
Inače, problem peta i vožnje je u tome da sastružem sve lijeve cipele kad vozim, i valjda bih trebala imati tenisice za vožnju, i onda se na točki B preobuti.

Čika je tu jer nakon posla se ne miče od mene, glumi čičak, dok se presvlačim, jedem, dišem, slikam se..  Gledam se sad na slikama- moram naći neku bolju pozu, ovo se nesvjesno uvijek nariktam s rukom na bok, kao da ću povesti kolo.
Želim vam svima miran vikend s manje kiše i više sunca!When I'm feeling ill, I wear the simplest, classical wardrobe, with minimum make up and jewelry, just to get through the day.
I took these pictures ten days ago, when it as still cold here, but I didn't have time to post them earlier.
And since here was autumn, a rainy and cold autumn, I've got a flu, my sinuses and throat hurt, just like it's almost winter here.

This is my most classical outfit. I choose such wardrobe when I'm feeling ill and have no will nor energy to think about closet.
Navy blue slacks and a beige pullover, that has a silk back, and brown Tamaris shoes.
I like these slack because they are made the way trousers should be: everything is packed and it looks good :)
Nothing of my outfit is new, I'm on a path of trying to wear what I have or not buy new.
I took the picture after coming back from work, and my dog just attaches herself to me and walks by me the rest of the day.
Broj komentara: 7 :

}, 10);