about


Hello,

I've been blogging more than six years now. At first, I wasn't sure what should I write about. But somehow, while posting one post after another, I've realized the best way is just to share some parts of my life. So, here you can find some interesting recipes with tutorials. Some days I write about my daily outfits and fashion, and all the problems that come with this topic. I don't have time nor the money or will to make out of this blog a fashion happening.
I usually take pictures of my outfits when I'm already dressed for doing something, I don't dress up just to take pictures.
Some days I deal with everyday problems here, where I live (and I live in Croatia, Europe).

Three and a half years ago I was diagnosed by multiple sclerosis (MS) and it is also visible here, on my blog, because I write about it sometimes.
I have changed my diet, and have started changing life by learning how to do yoga, by changing perspective, by enjoying life even more. I'm trying to live as healthy as possible.

This is not a very serious blog, it is more a mixture of everything I come across while living. If you have any questions, please be free to contact me.
If you like, you can follow me here, on Bloglovin, Pinterest or via Twitter!
Also, you can join Zubin blog fan club on Facebook. Come and see:)


If you're interested in something, and could find it written, please e mail me at pitajtezubu@gmail.com

Thank you for visiting and reading my blog.Pozdrav,

evo već je osma godina da pišem ovdje. Na početku nisam znala o čemu da pišem. Ispalo je da ne znam stati:)
Ispalo je da je najjednostavnije opustiti se i pisati o svakodnevnim stvarima. Zato ovdje možete pronaći recepte koje sam otkrila i isprobala, s tutorialima. Ponekad pišem o modnim kombinacijama koje nosim, i o svim problemima vezanima uz modu s kojima se susrećem. Što se tiče mode, nemam ni vremena ni novaca, a ni volje od ovog raditi happening, pa postovi nemaju infomacije o garderobi i outfitu, jer to su sve nosive kombinacije iz stvarnog života. Svjesna sam da ima puno modnih blogova sa prekrasnim kombinacijama svaki dan, s miljon detalja na slikama koje divno izgledaju.
Za mene moda mora biti nosiva, prihvatljiva na poslu i u ostatku dana. Još uvijek slikam jer mi je zabavno, a ne oblačim se da bih se slikala.
Ponekad ovdje dijelim svakodnevne probleme s kojima se nosim tu gdje živim(RH) i svoj pogled na njih.
Ovo nije baš najozbiljniji blog koji postoji. Više je kombinacija svega na što nailazim kroz život koji vodim.

Prije tri i pol godine dijagnosticirana mi je multipla skleroza. 
Svašta sam promijenila da se prilagodim novom stanju, uključujući i prehranu, i recepti koje ovdje ostavljam su oni koje koristim u životu. Uglavnom se radi o povrću, bezglutenskim namirnicama, nema mlijeka ni mliječnih proizvoda. 
Nema šećera i što manje konzervanasa.
Cijela ta promjena koja je došla s dijagnozom dovela me do ove točke, u kojoj se sad nalazim.
Više sam posvećena sebi, bavim se jogom, meditiram, trudim se držati svoje tijelo u formi i unosim u sebe hranu, što zdraviju mogu. 
To nikako ne znači da je ovo neka militantna zona. Postovi idu red hrane, red putovanja, malo o odjeći koju nosim na posao, malo o životu.Ako imate pitanja, slobodno mi pošaljite mejl, na koji ću pokušati odgovoriti u pristojnom roku.
Ako želite, možete postati moj sljedbenik, mene to jako veseli :)
Također,  možete se pridružiti Zubin blog fan clubu/ Zubin blog stranici na Facebooku.
Dođite i vidite:)

Za sve što niste saznali, a zanima vas, slobodno me kontaktirajte putem maila na pitajtezubu@gmail.com

I hvala još jednom što ste ovdje i što čitate ovaj blog.


3 komentara :

}, 10);