Monday, 26 August 2019

Kad su odjeća i obuća preozbiljni/ When the wardrobe is looking too serious on usOve sandale su mi jako drage. Udobne su i praktične i sviđa mi se kako izgledaju.
Kad sam ih uzimala, gospođe u dućanu, redom sve 60+ su ih pohvalile da su super i da lijepo stoje na nogama.
I sad, one jesu lijepe, iz profila se vidi da je peta malo deblja i ima onaj anti shock dio.
Činjenica je da su sandale za populaciju od 10,15 godina više.
I ne znam kako bolje objasniti, i nije da će me to spriječiti da ih nosim, ali je li vam se ikad desilo da kupite ili dobijete nešto, u čemu se zapravo vidite za desetljeće ili dva?
Već sam pisala na Instagramu o tome, malo si izgledam kao gospođa tetka u njima.

Imate li tako nešto, nešto što je malo prepraktično ili prestarmalo? Nosite li ili skrivate doma, ili čekate s tim još neko vrijeme?I like these sandals a lot. They are really comfortable, maybe a bit too comfortable. When I was buying them, a few 60+ ladies approach a gave mi compliments, they said the sandals look great and they look really good on me.
The things is, I think this pair is for me in 10-15 years. I will wear them now, I already am wearing them, but it feels like it is for someone a bit older.
It is hard to explain, but did you ever had the feeling something you have is for your a decade-or-even-two older version of you? Maybe something you were given, a piece of wardrobe or shoes  that will look great on you in 15 years, but now they are just comfortable.
And what do you do then? Do you enjoy wearing it, or do you store such things in the closet waiting to be more age appropriate?

4 comments :

 1. Iskreno, pronalazim se u postu, jer i sama imam neke komade odjeće koji su malo ozbiljniji i više za stariju osobu nego za nekoga ko je moje godište. Ali opet, ne smeta mi da to nosim ako pravilno uklopim. Super post.❤️

  Sweet-dreams-14.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala!
   Da, odjeća i obuća za starije verzije nas vidim da ima okolo i po tuđim ormarima :)
   Super da nosiš i da znaš iskombinirati!

   Delete
 2. Ja sam često znala svratiti u butike za 'starije' gospođe jer tamo imaju kvalitetnije i ljepše stvari nego po ovim fast fashion dućanima koji mi zapravo nikad nisu odgovarali, tako da definitivno da. Meni se ove sandale baš čine super. Nekako sam u fazi da mi se nosi različite stvari i ne opterećujem se godištem.

  ReplyDelete

}, 10);